Werken met een Digital Product Team

Super Interactive helpt bij de volledige realisatie van je digitale ambities: van het helder identificeren van de business-goals tot de lancering van een volledig functioneel product.

We begeleiden je stap voor stap bij het ontwikkelen van een digitale strategie voor de lange termijn en werken nauw samen op de wijze die past bij jouw organisatie.

1. Strategie

Welk doel probeer je te bereiken? En wat is het doel van je gebruiker? Voldoende research en een goede strategie vormen de basis van elk succesvol product.

Digital strategy

Door ons te verdiepen in jouw business kunnen we goed jouw doelen en die van je gebruikers formuleren. Samen bepalen we de positionering van je product en in grote lijnen de werking ervan.

Contentstrategie

We bepalen welke content er nodig is en in welk format je je boodschap effectief over kunt brengen. Denk bijvoorbeeld aan hoe je de kracht van social media voor jouw product in kunt zetten.

Prototyping & Minimum Viable Product

Valideer je idee met een prototype dat je kunt testen op je gebruikers. Door onze samenwerking met tal van start-ups begrijpen we het hoe en waarom van een MVP uitstekend.

2. Design

Design is veel meer dan enkel het ontwerp van de interface. De juiste interactie, een prettige tone of voice en een positieve gebruikerservaring zijn essentieel voor het succes.

User eXperience (UX) Design

We ontwikkelen met flow-charts en wire-frames de blueprint van het product en focussen daarbij puur op de functionaliteit en "experience" van de gebruiker.

User Interface (UI) Design

Een professionele en aantrekkelijke look-and-feel creëren een gevoel van waarde en betrouwbaarheid. Ons doel is altijd het vervaardigen van een indrukwekkend, overtuigend èn gebruiksvriendelijk design.

Information architecture

Van een relatief simpele website tot een uitgebreide applicatie: een goede structuur en heldere navigatie zijn essentieel voor het creëren van een prettige ervaring van het product.

3. Techniek

Door ons vanuit onze technische expertise te verdiepen in uw business kunnen we software ontwikkelen die niet alleen perfect en snel werkt, maar ook voor de lange termijn een duurzame investering oplevert.

CMS implementatie

De wijze waarop het Content Management System is opgezet en ingericht is van groot belang. Want plezierig en gebruiksvriendelijk beheer van de content door je medewerkers levert een beter product op. Onze voorkeur bij de keuze voor een CMS gaat dan ook vaak uit naar WordPress.

Mobile App development

Standalone toepassingen of in combinatie met je website; wij hebben de kennis in huis om mobiele apps te maken voor smartphones en tablet. Doorgaans werken we met React Native en ontwikkelen we hiermee voor zowel Apple iOS als voor Android.

API development

De tijd van grote monolitische applicaties is voorbij; een architectuur van losse services die met elkaar communiceren via API's is effectiever en duurzamer. Zowel voor het ontwikkelen van nieuwe API's voor uw platform, als het koppelen van producten aan bestaande API's kun je bij ons terecht.

Benieuwd hoe wij jouw digitale vraagstuk zouden oplossen?

Neem contact op voor een verkennend gesprek:

Bastiaan van Dreunen
Founder, Product Director

bastiaan@superinteractive.com
020-8453696

In de praktijk:

D66 & Super Interactive

Inmiddels hebben we D66 als strategisch partner bijgestaan bij 4 zeer succesvolle landelijke campagnes, waaronder de Tweede-Kamerverkiezingen van 2017.

Bekijk de case