Digital Product Management

De lancering van je product is pas de eerste stap. Met pro-actief Product Management ondersteunen we je groei en succes ook op de lange termijn. Door middel van continue optimalisatie op basis van heldere, praktische metrics blijven we de prestaties, gebruikerservaring en conversie van je digitale product continu verbeteren.

Product Management
Performance
Analyse
Optimalisatie
A/B Testing
orange-brown gear icon with blue backdrop on a beige background representing product management
Digitaal succes vereist geduld

Het lanceren van de eerste versie is slechts het begin, want pas dan ontdek je echt hoe je gebruikers je product daadwerkelijk gebruiken en ervaren.

Stilstand is achteruitgang

Houd het tempo van vooruitgang aan en behoud de momentum in je project. Blijf altijd op zoek naar verbeteringen om je concurrentie voor te blijven.

Blijf leren

Met elke stap die je neemt om je digitale product te verbeteren op basis van slimme analyses, leer je jouw gebruikers en de markt nog beter kennen. Dit zijn inzichten die je hele organisatie kan inzettten.

Blijf in lijn

Werk je doelen regelmatig bij om ze opnieuw af te stemmen op de rest van je organisatie. Anticipeer op de voortdurend veranderende behoeften en voorkeuren van je gebruikers.

Monitoring & Analysis

Om voortdurend de kwaliteit van je product te observeren, monitoren we het op vier belangrijke gebieden: Health, Performance, Traffic en SEO.

Health

Onze systemen scannen actief op problemen zoals downtime, 404-fouten, gebroken links, inhoudsproblemen, serverfouten, validatieproblemen en meer. Vroegtijdige detectie van problemen zorgt ervoor dat ze niet escaleren naar grote issues.

Performance

De laadsnelheid van je product is een cruciale factor van de prestaties. Het beïnvloedt de bruikbaarheid, conversie, SEO en vele andere delen van je product. Onze systemen zijn ontworpen om pagina snelheid, pagina score, mobiele bruikbaarheid, toegankelijkheid, caching en tal van andere kritieke factoren bij te houden.

Traffic

Meer verkeer betekent meer conversie. Onze voortdurende missie is ervoor te zorgen dat je site meer bezoekers aantrekt, het ze gemakkelijk maakt om te vinden wat ze nodig hebben en hen aanzet tot actie.

SEO

Continue verbetering van je online aanwezigheid en SEO is cruciaal. Door het analyseren van de beste zoekwoorden, het ontdekken van link-building mogelijkheden, het verfijnen van meta-tags, het stroomlijnen van je interne linkstructuur en het uitvoeren van grondige concurrentieanalyse, helpen we je om voorop te blijven.

Performance Rapport

Elke maand ontvang je een gedetailleerd rapport met belangrijke prestatie-indicatoren, waarin je inzicht krijgt in essentiële gegevens binnen de vier belangrijke gebieden. Deze zeer waardevolle rapporten helpen ons om mogelijke problemen te detecteren en vooruit te lopen op problemen, en om bruikbare inzichten te creëren om jouw product voortdurend te verbeteren.

screenshot of Super Interactive's performance report showing a title and pay-off, and the four categories Health, Performance, Traffic and SEO with their respective average.

Elk kwartaal een Product Team Meeting

Elk kwartaal organiseren we een Product Team Meeting. Dit is onze kans om face-to-face samen te komen en grondig de prestaties van jouw digitale product te beoordelen, eventuele problemen te identificeren en te brainstormen over verbeteringen. We voorzien je van deskundige aanbevelingen voor het verbeteren van uw product, met de nadruk op gebieden zoals prestaties, design, bruikbaarheid en conversie.

  • Face-to-face meeting met experts

  • Prestatieanalyse

  • Design-review

  • Bespreken van bedrijfsdoelen voor de komende periode

  • Suggesties voor nieuwe functies

  • A/B-test mogelijkheden

  • Planning voor het volgende kwartaal

Digital Product as a Service

Elke stap in ons proces is gericht op duidelijke, tastbare resultaten. Van het leggen van een strategisch fundament tot het uitwerken van de laatste ontwerpdetails, en van ontwikkeling tot voortdurende optimalisatie, elke stap draait om het toevoegen van echte waarde.

Digital Product Strategy

Digital Product Design

Digital Product Development

Benieuwd hoe we jouw project aan zouden vliegen?

We geven je graag inzicht in hoe onze samenwerking eruit zou komen te zien. Stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op