Makelaarsland & Super Interactive

2 jaar samenwerking
+45% conversie ratio
-50% bounce rate

De grootste NVM makelaar van Nederland

Makelaarsland is hard op weg om de Nederlandse woningmarkt volledig op zijn kop te zetten. De online makelaar kan zich inmiddels de grootste NVM makelaar van Nederland noemen. In 2018 heeft ING een meerderheidsbelang van 90% genomen in Makelaarsland.

Onze samenwerking begon in de zomer van 2016. Makelaarsland wilde hun marketingsite vernieuwen naar een frisse, conversie-gerichte website. Hierbij is veel aandacht gegeven aan het uitleggen van de diensten van Makelaarsland; De online makelaar is immers voor veel mensen nog nieuw, en een professionele en betrouwbare uitstraling is dan essentieel.

Begin juli 2017 lanceerden we de nieuwe site: Makelaarsland.nl inclusief een geavanceerde zoekmachine met het volledige woningaanbod.

Uitgebreid zoeken in het woningaanbod

Zoals elke makelaar toont ook Makelaarsland het actuele woningaanbod op de site. Maar met duizenden woningen wordt dat toch een ander verhaal.

We ontwikkelden voor het woningaanbod een geavanceerde en gebruikersvriendelijke zoekmachine op basis van Elasticsearch. Doordat deze via API's gekoppeld is aan de back-office van Makelaarsland is het woningaanbod altijd up-to-date. Ook komen aanvragen via de site altijd rechtstreeks binnen in de back-office om zo snel mogelijk te kunnen worden behandeld.

Benieuwd hoe wij jouw digitale vraagstuk zouden oplossen?

Neem contact op voor een verkennend gesprek:

Bastiaan van Dreunen
Founder, Digitaal Strateeg

bastiaan@superinteractive.com
020-8453696

Bekijk ook:

D66
& Super Interactive

Als strategisch digitaal partner van D66 ontwikkelden we tal van digitale producten. Zo ontwikkelden we een platform voor de websites van 400+ lokale afdelingen en ondersteunden we D66 bij 5 zeer succesvolle politieke campagnes.

Bekijk samenwerking