De WordPress specialist in Amsterdam

Internetbureau Super Interactive in Amsterdam is al meer dan 10 jaar dé expert op het gebied van professionele WordPress website ontwikkeling. We combineren de gebruiksvriendelijkheid van WordPress met een professionele werkwijze en degelijk onderhoud.

Design en development van professionele WordPress websites

WordPress is een veelzijdig and krachtig CMS. Het is uitstekend geschikt als technische basis voor corporate websites, marketingsites en websites met een focus op content publishing.

De WordPress sites die Super Interactive heeft ontwikkeld bedienen iedere maand miljoenen bezoekers. Wij werken continu op professionele wijze met onze opdrachtgevers aan de doorontwikkeling van hun digitale producten.

Super Interactive is pionier als het gaat om WordPress toepassingen voor grote organisaties. We hebben ongekend veel ervaring met het bouwen van grote nieuws-sites, uitgebreide multisite netwerken, campagne-sites, corporate blogs en intranetten.

Professionele WordPress diensten die wij aanbieden:

  • Professionele ontwikkel- en onderhoudstrajecten voor WordPress websites
  • WordPress Multisite platform ontwikkeling
  • (Responsive) WordPress theme design
  • WordPress development voor high-performance high-traffic websites
  • Maatwerk WordPress theme en plugin development
  • Elasticsearch (zoekmachine) koppelingen voor WordPress
  • Development van WordPress koppelingen met Webservices, API's, CRM systemen, etc.
  • WordPress development specifiek voor mobiele websites
  • Ontwikkeling van een intranet op basis van WordPress
  • WordPress Webshop / Woocommerce implementatie

WordPress Multisite Specialist

Super Interactive heeft een bijzonder specialisme in het opzetten en onderhouden van WordPress Multisite platformen. De mogelijkheid om meerdere websites op één WordPress-installatie te laten draaien blijkt in veel gevallen een zeer goede oplossing; zowel technisch als organisatorisch.

Zo hoeft slechts één applicatie te worden onderhouden. Iets wat in het geval van een platform met honderden websites bijzonder veel voordeel oplevert. Daarnaast kunnen beheerders eenvoudig wisselen tussen sites zonder meerdere malen te hoeven inloggen.

Super Interactive ontwikkelde WordPress Multisite platformen voor onder andere D66, Emerce, De Persgroep Nederland, Bovemij (BOVAG), De Louwman Groep en ManagementSite.nl

In de praktijk:

D66 & Super Interactive

Super Interactive ontwikkelde in samenwerking met D66 een online platform op basis van WordPress Multisite. Hierop draaien niet alleen de landelijke site D66.nl en de site van D66 Europa, maar ook zo'n 400+ websites van regionale afdelingen.

Bekijk de case

Benieuwd hoe wij jouw digitale vraagstuk zouden oplossen?

Neem contact op voor een verkennend gesprek:

Bastiaan van Dreunen
Founder, Digitaal Strateeg

bastiaan@superinteractive.com
020-8453696