EMERCE & Super Interactive

7+ jaar samenwerking
281% groei in traffic
5M bezoeken p.j.

Van nieuwssite naar toonaagevend interactief platform

EMERCE, opgericht in 1998, is één van de bekendste namen in de Nederlandse online media- en marketingwereld. Naast het uitgeven van Emerce.nl organiseert Emerce toonaangevende events als eDay en de Amsterdam eWeek.

Na meerdere malen van eigenaar te zijn gewisseld vond EMERCE uiteindelijk een vaste koers onder uitgever en ondernemer Gijs Vroom. Sindsdien zijn de activiteiten flink uitgebreid.

Met een heldere visie over nieuwe vormen van online publishing heeft Gijs samen met Super Interactive de site steeds verder uitgebouwd van een nieuwssite naar een interactief kennisplatform voor online professionals.

Waarschijnlijk had je hem al in je bookmarks staan: Emerce.nl

In het centrum van de Nederlandse online business

Ook in de "offline" wereld weet EMERCE de doelgroep uitstekend te bereiken. Jaarlijks organiseert EMERCE zo'n 25 events gericht op online professionals in verschillende branches. Voorbeelden zijn Emerce eDay, eFashion, eFinancials en eRetail.

Super Interactive ontwikkelde een platform waarop "met een druk op de knop" websites opgezet kunnen worden voor deze events.

Bekijk bijvoorbeeld: EMERCE eDay

Online publishing met een robuust verdienmodel

De afgelopen jaren zijn er wereldwijd veel ontwikkelingen geweest in de uitgeefwereld. Het traditionele advertentiemodel is daarbij sterk onder druk komen te staan.

Super Interactive heeft Emerce.nl geholpen bij de zeer succesvolle ontwikkeling van tal van nieuwe inkomstenbronnen. Uitgangspunt hierbij is het op een gebruiksvriendelijke en duurzaame wijze aanbieden van diensten en producten.

Een goed voorbeeld hiervan is vacaturesite EmerceJobs.nl

Benieuwd hoe wij jouw digitale vraagstuk zouden oplossen?

Neem contact op voor een verkennend gesprek:

Bastiaan van Dreunen
Founder, Digitaal Strateeg

bastiaan@superinteractive.com
020-8453696

Bekijk ook:

GVB
& Super Interactive

Het Amsterdamse vervoersbedrijf GVB vond in Super Interactive de ideale strategische partner voor de ontwikkeling van een nieuw online platform met een nieuwe digitale look-and-feel.

Bekijk samenwerking