Makelaarsland & Super Interactive

1 jaar samenwerking
+45% conversie ratio
-50% bounce rate

De grootste NVM makelaar van Nederland

Makelaarsland is één van de nieuwere opdrachtgevers van Super Interactive. Door het verkopen van een woning voor een groot deel te automatiseren en door klanten zelf bezichtigingen te laten doen kan deze online makelaar hun diensten aanbieden voor een revolutionair laag tarief, zonder consessies te doen op de kwaliteit. En met succes: inmiddels kan Makelaarsland zich de grootste NVM makelaar van Nederland noemen.

Onze samenwerking begon in de zomer van 2016. Makelaarsland wilde hun marketingsite vernieuwen naar een frisse, conversie-gerichte website. Hierbij is veel aandacht gegeven aan het uitleggen van de diensten van Makelaarsland; De online makelaar is immers voor veel mensen nog nieuw, en een professionele en betrouwbare uitstraling is dan essentieel.

Begin juli 2017 lanceerden we de nieuwe site: Makelaarsland.nl

Uitgebreid zoeken in het woningaanbod

Zoals elke makelaar toont ook Makelaarsland het actuele woningaanbod op de site. Maar met duizenden woningen wordt dat toch een ander verhaal.

We ontwikkelden voor het woningaanbod een geavanceerde en gebruikersvriendelijke zoekmachine op basis van Elasticsearch. Doordat deze via API's gekoppeld is aan de back-office van Makelaarsland is het woningaanbod altijd up-to-date. Ook komen aanvragen via de site altijd rechtstreeks binnen in de back-office om zo snel mogelijk te kunnen worden behandeld.

Jouw project ook zo'n succesverhaal?

Neem contact op voor een verkennend gesprek:

Bastiaan van Dreunen
Founder, Product Director

bastiaan@superinteractive.com
020-8453696

Volgende case:

De Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging

In samenwerking met de Jagersvereniging ontwikkelden we een uitgebreide website vol informatie over wildbeheer, natuurbehoud en de jachtpraktijk in Nederland.

Bekijk de case