De Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging & Super Interactive

135% groei in traffic
198% meer informatiepakket aanvragen
3+ jaar samenwerking

De jachtpraktijk in Nederland

In Nederland houden jagers zich bezig met wildbeheer en natuurbehoud. Samen beheren zij ruim 2,5 miljoen hectare van de Nederlandse leefomgeving.

De Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging wilde met de nieuwe website de rol van jagers in de maatschappij zichtbaarder maken. Op basis van de nieuwe corporate identity van Cascade Communicatie werkten we samen aan de nieuwe website. Deze werd opgezet als een enorme kennisbank aan informatie over jagen, wild en natuur in Nederland.

De nieuwe contentstrategie bleek zeer effectief: traffic, informatie-aanvragen en de aanwas van nieuwe leden groeiden spectaculair.

Bekijk het resultaat op Jagersvereniging.nl

Wild op de Kaart

Hoe kom je als kok of liefhebber aan een lekker stukje wild? In opdracht van de Jagersvereniging ontwikkelden we Wild op de Kaart; een handige manier om als restaurant of winkel in contact te komen met jagers. Maar ook als consument vind je makkelijk een plek waar je terecht kunt om inkopen te doen voor je kerstdiner.

Bekijk Wild op de Kaart

Benieuwd hoe wij jouw digitale vraagstuk zouden oplossen?

Neem contact op voor een verkennend gesprek:

Bastiaan van Dreunen
Founder, Product Director

bastiaan@superinteractive.com
020-8453696

Volgende case:

GVB

Super Interactive ontwikkelde in samenwerking met het Amsterdamse vervoersbedrijf een platform speciaal gericht op het werven van testreizigers voor de nieuwe Noord/Zuidlijn

Bekijk de case